Home > Golf Gifts > Golfkleding > Rimrock Poloshirt

Borduring met logo op een Cutter en Buck poloshirt

Heren golf Polo Cutter & Buck Rimrock

  • 13 verschillende kleuren
  • 100% katoenen golf shirt
  • Incl. borduring met uw logo
Prijs per stuk, incl. borduring:

12

30,95

50

26,95

100

24,95

24

28,95

Uw oplage:
Kleur artikel:
Logo:

Cutter & Buck golfkleding laten bedrukken voor uw bedrijf of evenement

 

Cutter & Buck werd in 1989 opgericht uit liefde voor het buitenleven en een passie voor golf. Door de veranderende weersomstandigheden in de Pacific Northwest (USA) is er bij elk artikel in de uitgebalanceerde Cutter & Buck collectie rekening gehouden met de elementen van de natuur. De lifestyle-collectie geeft op een speelse wijze een draai aan de klassiek georiënteerde artikelen.

 

Europese maten en voorraad

Sinds 2016 produceert Cutter & Buck ook speciaal voor de Europese markt. Dit betekent dat de golf collectie compleet gebaseerd is op Europese maatvoering. De gehele Europese Cutter & Buck collectie ligt in Zweden op voorraad en kan binnen enkele dagen na bestelling in productie worden genomen voor het bedrukken of borduren met uw eigen logo.

 

De missie van Cutter & Buck is altijd geweest, en zal altijd blijven, om onze klanten te voorzien van golfkleding voor een naadloze overgang tussen werkdagen, drukke weekenden, ontspanning op de golfbaan en gezellige avonden.

 

Profore levert en personaliseert golfkleding van topmerken zoals: Callaway, Cutter & Buck, Footjoy, Lyle & Scott en Wilson. Bel 033-433 78 32 of mail offerte@profore.com voor een offerte of op maat gemaakt voorstel voor het personaliseren!

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Borduring met logo op een Cutter en Buck poloshirt
Borduring met logo op een Cutter en Buck poloshirt
Borduring met logo op een Cutter en Buck poloshirt
Borduring met logo op een Cutter en Buck poloshirt