Home > Informatie > Druktechnieken

Wat kunnen wij met uw logo?

Tampondruk op bijvoorbeeld golfballen

Voor het bedrukken van ronde of bolle oppervlakken zoals golfballen wordt gebruik gemaakt van tampondruk, waarbij het logo met een rubber stempel (tampon) op het oppervlak wordt aangebracht.

 

Bij tampondruk worden de inkten gemengd volgens het Pantone Matching System (pms), waarin elke kleur een eigen nummer heeft.

Bij het aanleveren van uw logo vragen we dan ook deze PMS nummers op te geven zodat de juiste kleuren gedrukt kunnen worden. Als deze nummers niet bekend zijn, worden de kleuren zo goed mogelijk benaderd bij het aangeleverde bestand.

 

 

Borduren op o.a. textiel en golftassen

Borduren is het met naald en garen aanbrengen van logo’s of teksten. Door de exclusieve uitstraling wordt het vooral op kleding, golftassen en handdoeken toegepast. U kunt de uitstraling van uw bedrijf, vereniging of organisatie nog meer benadrukken door uw golfgeschenk te voorzien van uw eigen logo.

 

Hou er rekening mee dat voor het borduren een borduurkaart gemaakt moet worden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal steken in het beeld/logo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Zeefdrukken op bijvoorbeeld golfparaplu's

Voor het bedrukken van paraplu’s, nylon jacks, schoenentassen en diverse andere vlakke artikelen is zeefdruk de aangewezen druktechniek. Raster is beperkt mogelijk, afhankelijk van het te bedrukken materiaal.

 

Kenmerken van zeefdruk zijn een dikke inktlaag en heldere (pms-) kleuren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden:

 

033-432 78 32

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer