Home > Golf Gifts > Golfkleding

custom made polo

Uw eigen ontwerp!

Callaway

Solid Poloshirt

Wilson

Authentic Poloshirt

Golfkleding bestellen voor uw bedrijf of evenement

 

Wilt u er zeker van zijn dat uw klanten, partners en werknemers uw promotionele golfkleding overal kunnen dragen? Een groot aanbod in promotionele golfkleding en golftassen helpt uw organisatie om beter herkenbaar te zijn, zodat uw marketing en promotie net dat beetje extra krijgen. Veel bedrijven richten zich op digitale marketing en social media voor het vergroten van merkbekendheid. Maar golfkleding bedrukken is niet voor niets een klassieker; het kan zeker mee helpen bouwen aan uw bekendheid en omzet. Of u nu kiest voor het borduren van golfkleding om uw werknemers op te laten vallen of vindt dat golfkleding passend is als give-away bij een golftoernooi of evenement, er zijn vele opties om extra op te vallen met golfkleding.

 

De voordelen van golfkleding bedrukken

Veel organisaties hebben slechts een beperkt budget voor promotie en marketing. Als u het meeste waar voor uw geld wilt én er zeker van wilt zijn dat uw merk er altijd consistent uitziet, dan kan golfkleding laten borduren een uitkomst zijn. Golfkleding bedrukken is een kostenbewuste en eenvoudige manier om uw merk te promoten. Het helpt niet alleen om er met een heel team professioneel uit te zien, ook biedt het voordelen buiten de omgeving van de golfbaan. Een van de grootste voordelen van golfkleding bedrukken is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Of u nu zoekt naar een manier om iedereen gepast gekleed te laten golfen tijdens golfwedstrijden of u de kleding wilt inzetten als relatiegeschenk, er zijn vele modellen, producten en design opties om uit te kiezen. Naast de gewone geborduurde polo's en shirts zijn er bijvoorbeeld:

 

• Golfkleding voor mannen en vrouwen

• Golftassen en golfparaplu's

• Golf caps, mutsen en petten

• Windbreakers en jacks

 

Vaak zult u als organisatie golfkleding laten bedrukken die past in het plaatje van uw ideale klant of zakenrelatie. Als u een item vindt van een bekend merk dat precies past bij uw bedrijf, wordt golfkleding laten personaliseren een nog sterker promotiemiddel. Vergeet hierbij niet dat golfkleding bedrukken alleen een goede oplossing is als de gekozen producten van goede kwaliteit zijn. Perfect zittende pasvormen, een hedendaags design en een golfkledingstuk dat in de mode is zorgen ervoor dat uw doelgroep uw merk met trots zal dragen.

 

Golfkleding bestellen en inzetten bij promotie

Bedrukte golfkleding kan een onderdeel zijn waarmee u aantoont dat uw bedrijf professioneel is, of het kan juist dienen als originele beloning voor loyale klanten en werknemers. Als u een golf give-away in gedachten hebt, moet u de huidige modetrends in gedachten houden. Golfkleding bedrukken kan standaard en tijdloos, maar als fashion-item in een golf give-away kunt u beter kiezen voor het premium artikel en model van een topmerk. Het kan zelfs lonen om een aantal duurdere, speciale items te bedrukken, bijvoorbeeld voor deelnemers aan uw golfevent die dat beetje extra verdienen. Zo kan golfkleding borduren niet alleen helpen bij uw promotie en marketing, maar ook als een middel ingezet worden om uw relaties mee te onderhouden.

 

Een andere mogelijkheid is om een heel golfteam in een tenue te steken, bijvoorbeeld op een toernooi of bij een evenement. Ook golfkleding personaliseren kent diverse mogelijkheden: caps en shirts tijdens een golfevenement of polo’s met eigen naam bij een toernooi. Elke gelegenheid waar kleding een optie is, is het een optie om uw merkbekendheid te vergroten.

 

Golfkleding personaliseren met kwaliteit

Een van de dingen die u bij het personaliseren van golfkleding in gedachten moet houden, is dat u voor kwaliteit kiest. Gepersonaliseerd textiel krijgt de meeste waardering als er tot in detail voor is gezorgd en er met precisie wordt geborduurd of bedrukt. Uw klanten, partners en werknemers waarderen altijd een goed product! Kies dus niet alleen voor luxe golfkleding, maar ook voor golfkleding die lekker zit en comfortabel is om te dragen.

 

Bij Profore is kwaliteit de standaard. Alleen de nieuwste golfkleding, de beste borduur apparatuur en druktechnieken zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit golfkleding krijgt. Of u nu full-colour wil printen of een groot logo wilt laten borduren, samen kunnen wij voor het mooiste resultaat zorgen. Golfkleding bedrukken is een uitstekende manier om de professionaliteit van uw bedrijf of organisatie te communiceren en aandacht op uw merk te vestigen.

Profore levert en personaliseert golfkleding van topmerken zoals: Callaway, Cutter & Buck, Footjoy, Lyle & Scott en Wilson. Bel 033-433 78 32 of mail offerte@profore.com voor een offerte of op maat gemaakt voorstel!

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Oakmont Golfshirt met logo
CB Rimrock Dames poloshirt
CB Rimrock Heren poloshirt
Footjoy Stretch Pique golfshirt
CB Advantage Heren poloshirt
CB Advantage Dames poloshirt
Oakmont Golfshirt met logo
CB Rimrock Dames poloshirt
CB Rimrock Heren poloshirt
Footjoy Stretch Pique golfshirt
CB Advantage Heren poloshirt
CB Advantage Dames poloshirt
Oakmont Golfshirt met logo
Footjoy Stretch Pique golfshirt
CB Rimrock Heren poloshirt
CB Rimrock Dames poloshirt
CB Advantage Heren poloshirt
CB Advantage Dames poloshirt