Home > Golfballen > Titleist > ACTIE!

GRATIS TITLEIST tour soft golfballen

Golfballen inclusief bedrukking t/m 5 kleuren! Actie tot 31 augustus 2019

Titleist Tour Soft golfballen zijn de perfecte logo golfballen geschikt voor alle gelegenheden. Reclame- of promotieacties, maar ook voor op de prijzentafel of als speelbal op uw golftoernooi. Nu tijdelijk bij elke bestelling EXTRA veel gratis golfballen mét bedrukking! (informeer naar de exacte aantallen per bestelling: 033-433 78 32 / offerte@profore.com)

Titleist logo

Géén instelkosten!

Bestel nu bijvoorbeeld 24 dozijn (288 golfballen) en ontvang daar 3 dozijn gratis extra bij. De extra golfballen worden ook gratis bedrukt met uw logo.

En: tijdens deze actie worden de instelkosten niet doorberekend! (normaal 20,- bij 1-2 kleuren of 52,50 bij 3-5 kleuren).

De geheel vernieuwde Titleist Tour Soft golfbal is nu in de kleur wit maar ook in hoog optisch geel leverbaar. De Tour Soft is gebouwd met de grootste core ooit. Een 4CE-geënte cover voor een toonaangevend zacht gevoel. Explosieve snelheid tijdens impact voor een indrukwekkende afstand. Maar ook uitstekende prestaties voor het korte spel. Verkrijgbaar in witte en hoog optisch gele kleur.

 

BESTEL NU

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor bedrijfsgolfdagen en toernooien.

 

Lees meer

Contact

Vennestraat 11-W,

Lisse, NL-2161 LE

© Copyright 2020 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Titleist logo
Titleist logo
Titleist logo