Home > Informatie > Over ons

Professionals in golf & business

Profore Golf & Business streeft al sinds 1993 naar een zo compleet mogelijk aanbod in golfballen en promotionele golf accessoires.

 

Gestart met een eigen drukkerij voor golfballen in Vijfhuizen, via Heemstede en Voorhout zijn wij nu op onze plek in Lisse samen met GRAIN Grafische Realisatie.

 

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo-golfballen, geborduurde kleding en displaymateriaal voor bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Werkelijk alles in huis voor uw golfdag

Onze golfgifts worden op professionele wijze bedrukt of geborduurd met de modernste technieken. Resultaat is een heldere, scherpe reproductie van uw logo.

 

Bij de inkoop en productie van golfballen en golfgifts maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van fabrikanten. Elk met hun eigen specialisme en productaanbod.

 

Als u uw eigen golfevenement organiseert hebben wij werkelijk alles in huis om uw evenement tot een gedenkwaardige dag te maken!

Enkele van onze Tevreden Klanten...

Golf relatiegeschenken, standaard of custom made?

Natuurlijk bestelt u die bij Profore Golf & Business.

Wat kunnen wij voor ú doen?

Custom made golftassen

Met eigen naam en logo borduring

Onze golftassen onderscheiden zich van elke andere golftas. Een op maat gemaakte golftas kan in verschillende kleuren worden ontworpen.

Lees Meer

Myglove golfhandschoenen

Op maat gemaakt voor uw merk

Myglove custom made synthetische golfhandschoenen. De bovenzijde kan geheel worden bedrukt. Met een magnetische marker waarop ook een logo wordt gedrukt.

Lees Meer

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer